My Cart

Close

"Baju tu mmg cantik, ngam2 kat badan. Nanti nak beli lagi laa sbb suka saiz padan elok, material kain pun sedap/sejuk pakai."

Athirah | Dinda Flare Kurung

"Salam sis, alhamdulillah brg dah selamat sampai, saya beli ya. Baju Cantik sangat, ngam dengan saya."

Aisyah | Madine Flare Kurung Gold

"Assalamualaikum, baju dah sampai, alhamdulillah cutting dia mmg elok dgn saya, kain pun okay, ada rezeki nti saya nak tambah lagi koleksi."

Nur | Dotted Flare Kurung

"Another Fav Flare Kurung dari RH, Luv sangat-sangat"

Marhaini | Belle Flare Kurung

"Assalamualaikum, alhamdulillah baju dah sampai! Sangatlah lawa bajunya. Kain pun sedap selesa, tak sabar nak pakai.."

Husniza | Kirana Flare Kurung

SALE

Straight Cut Pants (Black)

Designer: Rayyan Haya

$65.00 MYR $75.00 MYR
Size
Length Adjustment

Email me when this is available

Product features :)

Pockets: Right and Left sided pockets, Single Right back pocket.

Material : High quality International material  
              : Non Stretchable
              : Jeans Alike

Sewing quality: Boutique tailor

PLEASE NOTE THAT POSTAGE WILL BE AFTER 7 WORKING DAYS AFTER PAYMENT HAS BEEN MADE & PAYMENT PROOF HAS BEEN CONFIRMED BY ADMIN

An extra RM10 will be charged for size XXL

P/S: Please also be noted that color may vary due to lighting effect & image resolution.