My Cart

Close

"Baju tu mmg cantik, ngam2 kat badan. Nanti nak beli lagi laa sbb suka saiz padan elok, material kain pun sedap/sejuk pakai."

Athirah | Dinda Flare Kurung

"Salam sis, alhamdulillah brg dah selamat sampai, saya beli ya. Baju Cantik sangat, ngam dengan saya."

Aisyah | Madine Flare Kurung Gold

"Assalamualaikum, baju dah sampai, alhamdulillah cutting dia mmg elok dgn saya, kain pun okay, ada rezeki nti saya nak tambah lagi koleksi."

Nur | Dotted Flare Kurung

"Another Fav Flare Kurung dari RH, Luv sangat-sangat"

Marhaini | Belle Flare Kurung

"Assalamualaikum, alhamdulillah baju dah sampai! Sangatlah lawa bajunya. Kain pun sedap selesa, tak sabar nak pakai.."

Husniza | Kirana Flare Kurung

SALE

[MEMBER'S PRICE RM39] Bawal Kuntum 125cm (Bisque)

Designer: Rayyan Haya

$49.00 MYR $59.00 MYR
Bidang 125cm
Quantity
- +


Product features:-

Material: Cotton Maxmara

Sewing quality: Boutique tailor

Opacity: 90%

Styling: Square Scarf

Description:   Exclusive Design

                     Minimal ironing needed

                     Easy to shape (Please allow 1-3cm differences due to printing)

PLEASE NOTE THAT POSTAGE WILL BE WITHIN 7 WORKING DAYS AFTER PAYMENT HAS BEEN MADE & PAYMENT PROOF CONFIRMED BY ADMIN

P/S: Please also be noted that color may vary due to lighting effect & image resolution.