My Cart

Close

"Baju tu mmg cantik, ngam2 kat badan. Nanti nak beli lagi laa sbb suka saiz padan elok, material kain pun sedap/sejuk pakai."

Athirah | Dinda Flare Kurung

"Salam sis, alhamdulillah brg dah selamat sampai, saya beli ya. Baju Cantik sangat, ngam dengan saya."

Aisyah | Madine Flare Kurung Gold

"Assalamualaikum, baju dah sampai, alhamdulillah cutting dia mmg elok dgn saya, kain pun okay, ada rezeki nti saya nak tambah lagi koleksi."

Nur | Dotted Flare Kurung

"Another Fav Flare Kurung dari RH, Luv sangat-sangat"

Marhaini | Belle Flare Kurung

"Assalamualaikum, alhamdulillah baju dah sampai! Sangatlah lawa bajunya. Kain pun sedap selesa, tak sabar nak pakai.."

Husniza | Kirana Flare Kurung

SALE

Imaani Cardigan (Code 02)

Designer: Rayyan Haya

$50.00 MYR $165.00 MYR
Size
Length Adjustment
Quantity
- +

Estimate Time Delivery : 2 - 7 working days after 20 December 2021

Product features: 

Material : Cotton

P/S: Please also be noted that color may vary due to lighting effect & image resolution.