My Cart

Close

"Baju tu mmg cantik, ngam2 kat badan. Nanti nak beli lagi laa sbb suka saiz padan elok, material kain pun sedap/sejuk pakai."

Athirah | Dinda Flare Kurung

"Salam sis, alhamdulillah brg dah selamat sampai, saya beli ya. Baju Cantik sangat, ngam dengan saya."

Aisyah | Madine Flare Kurung Gold

"Assalamualaikum, baju dah sampai, alhamdulillah cutting dia mmg elok dgn saya, kain pun okay, ada rezeki nti saya nak tambah lagi koleksi."

Nur | Dotted Flare Kurung

"Another Fav Flare Kurung dari RH, Luv sangat-sangat"

Marhaini | Belle Flare Kurung

"Assalamualaikum, alhamdulillah baju dah sampai! Sangatlah lawa bajunya. Kain pun sedap selesa, tak sabar nak pakai.."

Husniza | Kirana Flare Kurung

SALE

Ailee Kaftan Kids (Black)

Designer: Rayyan Haya

$39.00 MYR $165.00 MYR
Size
Length Adjustment
Quantity
- +

Estimate Time Delivery : 2 - 7 working days after 23 March 2021

Product features: 

Material: Cotton Jacquard

Sewing quality: Boutique tailor

Details size according picture :

1st pic : Maya wear size M ( Weight : 20kg, Height : 117cm)

2nd pic : Aaishah wear size S (Weight : 19kg, Height : 97cm)

3rd pic : Malaiqa wear saiz XS ( Custom size, Weight : 9 kg, Height : 80cm)

P/S: Please also be noted that color may vary due to lighting effect & image resolution.