My Cart

Close

"Baju tu mmg cantik, ngam2 kat badan. Nanti nak beli lagi laa sbb suka saiz padan elok, material kain pun sedap/sejuk pakai."

Athirah | Dinda Flare Kurung

"Salam sis, alhamdulillah brg dah selamat sampai, saya beli ya. Baju Cantik sangat, ngam dengan saya."

Aisyah | Madine Flare Kurung Gold

"Assalamualaikum, baju dah sampai, alhamdulillah cutting dia mmg elok dgn saya, kain pun okay, ada rezeki nti saya nak tambah lagi koleksi."

Nur | Dotted Flare Kurung

"Another Fav Flare Kurung dari RH, Luv sangat-sangat"

Marhaini | Belle Flare Kurung

"Assalamualaikum, alhamdulillah baju dah sampai! Sangatlah lawa bajunya. Kain pun sedap selesa, tak sabar nak pakai.."

Husniza | Kirana Flare Kurung

Zehra Top [Get any 2 Zehra Top at only RM100, insert discount code "ZTRM100" before checkout]

Refine

Refine

Zehra Top (Dusty Pink)

$35.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Apple Green)

$35.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Orchid)

$35.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Coral)

$35.00 MYR
$189.00 MYR

Ixora Top (Baby Yellow)

$79.00 MYR
$189.00 MYR

Ixora Top (Baby Blue)

$35.00 MYR
$189.00 MYR

Ixora Top (Light Pink)

$79.00 MYR
$189.00 MYR

Ixora Top (Silver)

$79.00 MYR
$189.00 MYR

Ixora Top (Thunder)

$79.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Moss Green)

$35.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Saddle)

$35.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Burgundy)

$35.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Heather)

$35.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Cloud)

$35.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Mustard)

$35.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Seaweed)

$35.00 MYR
$189.00 MYR