My Cart

Close

"Baju tu mmg cantik, ngam2 kat badan. Nanti nak beli lagi laa sbb suka saiz padan elok, material kain pun sedap/sejuk pakai."

Athirah | Dinda Flare Kurung

"Salam sis, alhamdulillah brg dah selamat sampai, saya beli ya. Baju Cantik sangat, ngam dengan saya."

Aisyah | Madine Flare Kurung Gold

"Assalamualaikum, baju dah sampai, alhamdulillah cutting dia mmg elok dgn saya, kain pun okay, ada rezeki nti saya nak tambah lagi koleksi."

Nur | Dotted Flare Kurung

"Another Fav Flare Kurung dari RH, Luv sangat-sangat"

Marhaini | Belle Flare Kurung

"Assalamualaikum, alhamdulillah baju dah sampai! Sangatlah lawa bajunya. Kain pun sedap selesa, tak sabar nak pakai.."

Husniza | Kirana Flare Kurung

Zehra Series

Refine

Refine

Zehra Long Set (Blue Black)

$99.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Long Set (Coral)

$99.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Set (Grey)

$99.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Skirt Set (Burgundy)

$109.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Skirt Set (Cloud)

$109.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Skirt Set (Midnight)

$109.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Skirt Set (Mustard)

$109.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Skirt Set (Navy Blue)

$109.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Skirt Set (Seaweed)

$109.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Burgundy)

$59.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Cloud)

$59.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Coral)

$59.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Heather)

$59.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Mustard)

$59.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Orchid)

$59.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Saddle)

$59.00 MYR
$189.00 MYR

Zehra Top (Seaweed)

$59.00 MYR
$189.00 MYR