My Cart

Close

"Baju tu mmg cantik, ngam2 kat badan. Nanti nak beli lagi laa sbb suka saiz padan elok, material kain pun sedap/sejuk pakai."

Athirah | Dinda Flare Kurung

"Salam sis, alhamdulillah brg dah selamat sampai, saya beli ya. Baju Cantik sangat, ngam dengan saya."

Aisyah | Madine Flare Kurung Gold

"Assalamualaikum, baju dah sampai, alhamdulillah cutting dia mmg elok dgn saya, kain pun okay, ada rezeki nti saya nak tambah lagi koleksi."

Nur | Dotted Flare Kurung

"Another Fav Flare Kurung dari RH, Luv sangat-sangat"

Marhaini | Belle Flare Kurung

"Assalamualaikum, alhamdulillah baju dah sampai! Sangatlah lawa bajunya. Kain pun sedap selesa, tak sabar nak pakai.."

Husniza | Kirana Flare Kurung

RAYA SAKAN 50% OFF [ BUY ANY FLARE KURUNG IN THIS COLLECTION & REDEEM 50% OFF FOR ANY STELLA SET OR BELLE SERIES]

Refine

Refine

Alaya Flare Kurung (Cherry)

$75.00 MYR
$165.00 MYR

Aninda Dotted Kebarung (13)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Boonga Kebaya Pario Set (01)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Madine Flare Kurung (White)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Madine Flare Kurung (Heather)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Madine Flare Kurung (Grey)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Madine Flare Kurung (Gold)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Madine Flare Kurung (Eggplant)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Madine Flare Kurung (Burgundy)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Madine Flare Kurung (Black)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Aninda Dotted Kebarung (09)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Aninda Dotted Kebarung (08)

$88.00 MYR
$165.00 MYR