My Cart

Close

"Baju tu mmg cantik, ngam2 kat badan. Nanti nak beli lagi laa sbb suka saiz padan elok, material kain pun sedap/sejuk pakai."

Athirah | Dinda Flare Kurung

"Salam sis, alhamdulillah brg dah selamat sampai, saya beli ya. Baju Cantik sangat, ngam dengan saya."

Aisyah | Madine Flare Kurung Gold

"Assalamualaikum, baju dah sampai, alhamdulillah cutting dia mmg elok dgn saya, kain pun okay, ada rezeki nti saya nak tambah lagi koleksi."

Nur | Dotted Flare Kurung

"Another Fav Flare Kurung dari RH, Luv sangat-sangat"

Marhaini | Belle Flare Kurung

"Assalamualaikum, alhamdulillah baju dah sampai! Sangatlah lawa bajunya. Kain pun sedap selesa, tak sabar nak pakai.."

Husniza | Kirana Flare Kurung

Sample Buy 3 RM100 [Buy any 3 items in this category at combo price RM100 only. Insert Voucher Code "BUY3RM100" during checkout]

Refine

Refine

SAMPLE Lovina Top (Code 04)

$33.33 MYR
$165.00 MYR

SAMPLE Aria Top (Code 02)

$33.33 MYR
$165.00 MYR

SAMPLE Kirana Baggy Top (01)

$33.33 MYR
$189.00 MYR

SAMPLE Ailee Top (Black)

$33.33 MYR
$189.00 MYR