My Cart

Close

"Baju tu mmg cantik, ngam2 kat badan. Nanti nak beli lagi laa sbb suka saiz padan elok, material kain pun sedap/sejuk pakai."

Athirah | Dinda Flare Kurung

"Salam sis, alhamdulillah brg dah selamat sampai, saya beli ya. Baju Cantik sangat, ngam dengan saya."

Aisyah | Madine Flare Kurung Gold

"Assalamualaikum, baju dah sampai, alhamdulillah cutting dia mmg elok dgn saya, kain pun okay, ada rezeki nti saya nak tambah lagi koleksi."

Nur | Dotted Flare Kurung

"Another Fav Flare Kurung dari RH, Luv sangat-sangat"

Marhaini | Belle Flare Kurung

"Assalamualaikum, alhamdulillah baju dah sampai! Sangatlah lawa bajunya. Kain pun sedap selesa, tak sabar nak pakai.."

Husniza | Kirana Flare Kurung

Pants Set Series

Refine

Refine

Lily Skirt Set 2.0 (Navy Blue)

$99.00 MYR
$165.00 MYR

Lily Skirt Set 2.0 (Latte)

$99.00 MYR
$165.00 MYR

Lovina Pants Set (Code 03)

$109.00 MYR
$165.00 MYR

Lovina Pants Set (Code 01)

$109.00 MYR
$165.00 MYR

Dewi Pants Set (Code 03)

$109.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Set (Lilac)

$69.00 MYR
$189.00 MYR

Ailee Set (Tiffany)

$69.00 MYR
$189.00 MYR

Ailee Set (Black)

$69.00 MYR
$189.00 MYR