My Cart

Close

"Baju tu mmg cantik, ngam2 kat badan. Nanti nak beli lagi laa sbb suka saiz padan elok, material kain pun sedap/sejuk pakai."

Athirah | Dinda Flare Kurung

"Salam sis, alhamdulillah brg dah selamat sampai, saya beli ya. Baju Cantik sangat, ngam dengan saya."

Aisyah | Madine Flare Kurung Gold

"Assalamualaikum, baju dah sampai, alhamdulillah cutting dia mmg elok dgn saya, kain pun okay, ada rezeki nti saya nak tambah lagi koleksi."

Nur | Dotted Flare Kurung

"Another Fav Flare Kurung dari RH, Luv sangat-sangat"

Marhaini | Belle Flare Kurung

"Assalamualaikum, alhamdulillah baju dah sampai! Sangatlah lawa bajunya. Kain pun sedap selesa, tak sabar nak pakai.."

Husniza | Kirana Flare Kurung

Aulia & Yuni Series

Refine

Refine

Aulia Skirt Kids (Code 04)

$25.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Skirt Kids (Code 03)

$35.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Skirt Kids (Code 02)

$35.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Skirt Kids (Code 01)

$25.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Dotted Flare Kurung (01)

$79.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Kurung (04)

$99.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Kurung (01)

$99.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Flare Kurung (02)

$79.00 MYR
$165.00 MYR

Yuni Kaftan (01)

$99.00 MYR
$165.00 MYR

SAMPLE Yuni Skirt Set (02)

$50.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Long Top Set (04)

$99.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Long Top Set (03)

$119.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Long Top Set (01)

$119.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Kaftan (04)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Pants Set (04)

$99.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Pants Set (03)

$99.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Pants Set (02)

$99.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Pants Set (01)

$99.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Jubah (Code 02)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Skirt Set (04)

$99.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Skirt Set (03)

$99.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Skirt Set (02)

$99.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Long Skirt Set (04)

$99.00 MYR
$165.00 MYR

Aulia Long Skirt Set (02)

$99.00 MYR
$165.00 MYR