My Cart

Close

"Baju tu mmg cantik, ngam2 kat badan. Nanti nak beli lagi laa sbb suka saiz padan elok, material kain pun sedap/sejuk pakai."

Athirah | Dinda Flare Kurung

"Salam sis, alhamdulillah brg dah selamat sampai, saya beli ya. Baju Cantik sangat, ngam dengan saya."

Aisyah | Madine Flare Kurung Gold

"Assalamualaikum, baju dah sampai, alhamdulillah cutting dia mmg elok dgn saya, kain pun okay, ada rezeki nti saya nak tambah lagi koleksi."

Nur | Dotted Flare Kurung

"Another Fav Flare Kurung dari RH, Luv sangat-sangat"

Marhaini | Belle Flare Kurung

"Assalamualaikum, alhamdulillah baju dah sampai! Sangatlah lawa bajunya. Kain pun sedap selesa, tak sabar nak pakai.."

Husniza | Kirana Flare Kurung

AILEE SERIES

Refine

Refine

Ailee Punjabi Set (Maroon)

$55.00 MYR
$189.00 MYR

Ailee Ruffle Set (Navy Blue)

$55.00 MYR
$189.00 MYR

Ailee Ruffle Kids (Lilac)

$25.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Ruffle Set (Cobalt Blue)

$55.00 MYR
$189.00 MYR