My Cart

Close

"Baju tu mmg cantik, ngam2 kat badan. Nanti nak beli lagi laa sbb suka saiz padan elok, material kain pun sedap/sejuk pakai."

Athirah | Dinda Flare Kurung

"Salam sis, alhamdulillah brg dah selamat sampai, saya beli ya. Baju Cantik sangat, ngam dengan saya."

Aisyah | Madine Flare Kurung Gold

"Assalamualaikum, baju dah sampai, alhamdulillah cutting dia mmg elok dgn saya, kain pun okay, ada rezeki nti saya nak tambah lagi koleksi."

Nur | Dotted Flare Kurung

"Another Fav Flare Kurung dari RH, Luv sangat-sangat"

Marhaini | Belle Flare Kurung

"Assalamualaikum, alhamdulillah baju dah sampai! Sangatlah lawa bajunya. Kain pun sedap selesa, tak sabar nak pakai.."

Husniza | Kirana Flare Kurung

Ailee Kaftan & Jubah

Refine

Refine

Ailee Kaftan (Maroon)

$89.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Kaftan (Navy Blue)

$89.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Kaftan (Lilac)

$89.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Jubah (Black)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Kaftan (Tiffany)

$89.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Kaftan (Black)

$89.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Jubah (Maroon)

$89.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Jubah (Army Green)

$89.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Jubah (Sandy)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Jubah (Navy Blue)

$89.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Jubah (Cobalt Blue)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Jubah (Laurel Green)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Kaftan (Sandy)

$89.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Jubah (Lilac)

$88.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Kaftan (Laurel Green)

$89.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Jubah (French Rose)

$89.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Kaftan Kids (Lilac)

$25.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Kaftan Kids (Black)

$25.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Jubah (Tiffany)

$89.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Kaftan Kids (Dusty Pink)

$25.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Jubah (Prussian Blue)

$89.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Kaftan Kids (Maroon)

$25.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Kaftan Kids (Sandy)

$25.00 MYR
$165.00 MYR

Ailee Jubah (Brick)

$89.00 MYR
$165.00 MYR