My Cart

Close

"Baju tu mmg cantik, ngam2 kat badan. Nanti nak beli lagi laa sbb suka saiz padan elok, material kain pun sedap/sejuk pakai."

Athirah | Dinda Flare Kurung

"Salam sis, alhamdulillah brg dah selamat sampai, saya beli ya. Baju Cantik sangat, ngam dengan saya."

Aisyah | Madine Flare Kurung Gold

"Assalamualaikum, baju dah sampai, alhamdulillah cutting dia mmg elok dgn saya, kain pun okay, ada rezeki nti saya nak tambah lagi koleksi."

Nur | Dotted Flare Kurung

"Another Fav Flare Kurung dari RH, Luv sangat-sangat"

Marhaini | Belle Flare Kurung

"Assalamualaikum, alhamdulillah baju dah sampai! Sangatlah lawa bajunya. Kain pun sedap selesa, tak sabar nak pakai.."

Husniza | Kirana Flare Kurung

Spreading Love

Who We Are?

Who We Are?

Rayyan Haya' provides a modest clothing line for women to be able to dress fashionably while still being able to keep their modesty in check. We provide a variety of... Read More

Story of Rayyan & Haya'

The term Rayyan Haya' is a combination of two Arabic words; Rayyan ريَّان is the name of one of the doors of Paradise, according to Islamic tradition. Lexically, the word... Read More
Story of Rayyan & Haya'