Crumpled Shawl RH Versi Labuh

Posted on November 02, 2017 by RMH Admin

Assalamua'laikum & Hye #rhsweethearts :) 

Apa plan hujung tahun ni? Mesti ramai  yang dah tak sabar nak bercuti kan.. 

Ke mana uols tahun ni? Masih dengan theme vacation di laut & pantai ke? 

Jika YA jawapan uols, nah -- tengok keluaran TERBARU Rayyan Haya' ni seriously uols kena happy giler! 

CRUMPLED WIDE SHAWL RH TAK PAYAH IRON, KEMOT KEMOT TERUS LILIT!

Alahaaaaai senang nya hidup kau nak hahaha..

 

Sebelum tu, jangan lupa LIKE & SHARE if you're benefited from this writing tau :) Yela mana tahu ramai lagi dekat luar sana pun tengah cari shawl & tutorial yang sama kan? Kita share share ilmu & pahala sama.. 

_

"Mana Nak Cari Shawl Yg  Tak Payah Nak Iron Langsung Eh? Senang Nak Pakai G Travel, Malas Gila Nak Iron Iron Ni! "


 Click & Play! www.RAYYANHAYA.com kan ada 
Untuk yang tak biasa, tak tahu & tak pernah beli any of koleksi tudung RH, ini antara ciri ciri #CrumpledShawlRH yg mungkin anda boleh pertimbangkan 😊
_
 Extra Labuh & Panjang Berbanding Kebanyakkan #CrumpledShawl Yg Dijual Di Pasaran. Tak percaya?

- Try ▶️ Click & Play video di bawah & anda mesti akan impress. Juga, labuh shawl ni adjustable depends pd cara penggayaan yg selesa bagi anda. Suka labuh, pakai labuh. Tak suka, anda boleh adjust dgn mudah. Sebab? Material sgt mudah diuruskan!.

 Travel Friendly.

- Hidup anda akan lebih mudah & senang jika anda memilih utk travel dgn #CrumpledShawlRH ni. Pagi petang siang malam takpayah nak risau isu tak iron tudung langsung! Haha.. Tu tak termasuk isu kuah sambal kicap tertumpah dekat tudung. Tak ke buat spoil mood rosak mood nak OOTD kan? Haaaa..  recommended sgt!..

 No Hassle No Iron No Pin.

- Perempuan kalau tak hilang pin sehari tak sah.Tapi, dgn #CrumpledShawlRH ni uols takbawak pin masa travel pun takpe. Lilit lilit & you're ready to go! Tadaaaaa.. Bilik hotel homestay takde iron pun takpe.. No hal lah!.. Benda boleh adjust. Yg penting masa bercuti kita boleh spend lebih masa dgn family & anak anak tanpa perlu risaukan isu penampilan. Menarik kan?..

 BONUS POINT : #CrumpledShawlRH Ni Looks Stylish With a Cap.

- Tengok Nurin pakai #CrumpledShawlRH ni with cap nampak style kan? Bila bercuti selain selesa ofkos kita nak nampak trendy walaupun dlm keadaan yg menutup aurat kan? There you go~ No matter what type of face shape that you have, #CrumpledShawlRH with #RHCap ni confirm will suit you the best! 👍🏻😍
_

Utk post kali ni Kak Mei nak share with everyone 1 of Tutorial Crumpled Shawl RH. 

Jangan lupa *SUBSCRIBE* Youtube Channel Rayyan Haya utk view kesemua doploh juta Tutorial okayh? 

See yah!  

Tekan LIKE banyak banyak nanti kami compilekan semua tutorial dalam 1 LINK NAK TAK? hiks!

Posted in #crumpledshawlRH, Crumpled Shawl